Καλώς Ήρθατε

IM000544.JPGΚαλώς Ήρθατε στο Dais Apartments!

Ο επισκέπτης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας από τη στιγμή που διασχίζει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ή την υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου, βρίσκεται αντιμέτωπος με πληθώρα προκλήσεων της φύσης και της ιστορίας.

Ποτάμια, δάση, ατελείωτες αμμουδιές αλλά και πιο απομονωμένοι κολπίσκοι, δέλτα ποταμών, λίμνες, λιμνοθάλασσες αλλά και Κάστρα, Αρχαία Θέατρα και πόλεις, πύργοι, βιβλιοθήκες, μουσεία, μια Ιερή Πόλη σημείο αναφοράς για τούς Ελεύθερους ανθρώπους και για την παγκόσμια ιστορία, μοναστήρια, πάρκα.

Δεν θα επισκεφθείτε ένα συνηθισμένο νομό. Σας περιμένουμε για να σας φιλοξενήσουμε και για να θαυμάσετε και να απολαύσετε όλες αυτές τις ομορφιές με κέντρο των εξορμήσεών σας τον πανέμορφο Μύτικα. Χτισμένος στα παράλια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, ενώνει στη στεριά με τη θάλασσα, με το Ιόνιο Πέλαγος.

Εδώ μπορείτε να έρθετε και να ξεχάσετε το αυτοκίνητό σας για όσες μέρες μείνετε, αλλά μπορείτε και να επισκεφθείτε τόσα μέρη που ποτέ δεν θα το βάζατε με το νού σας ότι μπορεί να υπάρχουν και να είναι τόσο κοντά. Και αμέτρητες παραλίες και αμμουδιές, είτε στο Μύτικα είτε στα απέναντι νησιά. Και μην ξεχνάτε τις ομορφιές του χειμώνα.

Να ατενίζεις τη αγριεμένη θάλασσα, να πίνεις ζεστό τσίπουρο από τα καζάνια και να δοκιμάζεις το πρώτο λάδι της παραγωγής στα ελαιοτριβεία. Ιδανικό μέρος για να ξεχάσεις τα πάντα. Σας περιμένουμε.

Παροχές

fac_aircondition fac_internet fac_kipos fac_mpanio fac_parking fac_pistolaki fac_psigio fac_safebox fac_thea fac_thermansi fac_tv
Η επιχείρηση μας συμμορφώνεται με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας

f2

Ο Μύτικας είναι ένα ήσυχο, επίπεδο, παραλιακό χωριό, το οποίο ενώνει την Αιτωλοακαρνανία και το Ξηρομέρο με τη θάλασσα και το Ιόνιο Πέλαγος. Ο επισκέπτης που θα επιλέξει για τις διακοπές του το Μύτικα, μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του ή τον περίπατό του σε μια ακτή 4 χιλιομέτρων, η οποία ξεκινάει μέσα απο το χωριό του Μύτικα και εκτείνεται έως την περιοχή Λύσσιμος Αρχοντοχωρίου.....

Περισσότερα